Kim
2-8
Kokkelburgh
2-8
'T Atelier
2-4
53°Noord
2-12
Us Wente
2-6

Vakantiehuisjes Schiermonnikoog

Onze vakantiehuisjes op Schiermonnikoog zitten op de beste plekken van het eiland. Midden in de rust en toch alles in de buurt. Van idyllisch tot luxe en modern. Al onze woningen hebben wifi; U wilt aan het einde van uw verblijf niet meer weg.

Op zoek naar een vakantiehuisje op Schiermonnikoog?

Bent u op zoek naar een romantische vakantiewoning? Een sfeervolle dorpswoning, een knus vakantiehuis of een hip & trendy strandhuis voor de hele familie? Bij 123 Schiermonnikoog vindt u een uitgebreid aanbod karakteristieke vakantiewoningen op het unieke Waddeneiland Schiermonnikoog (in 2006 uitgeroepen tot het mooiste plekje van NL)! Neem een kijkje bij onze vakantiehuizen en droom alvast een beetje weg…

123 Schiermonnikoog biedt vakantiehuisjes op Schiermonnikoog in verschillende soorten en maten, maar allen te midden van zon, zee, strand, bos en duin op het heerlijke autovrije eiland. Voor ieder wat wils! Ga eens op zoek tussen de verschillende woningen en ontdek het voormalige schilders Atelier, het luxe strandhuis 53° Noord, het zonnige Kokkelburgh, prachtig vrij gelegen Kim of het karakteristieke Oudhollandse vakantiehuis Us Wente.

Een uitgebreide omschrijving vindt u op deze site en op de plattegrond vindt u de locatie en de ligging op Schiermonnikoog. Vanwege de nieuwe privacywet, die onlangs is ingegaan, zeggen we toe dat we de privacy van de bezoekers van onze website respecteren en zorgen dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

We heten u van harte welkom op Schier!

Vakantiehuisjes Schiermonnikoog

 

gesponsord door