Alle vakantiewoningen beoordeeld met minimaal een 9,2
Rechtstreeks boeken voor de scherpste prijs
7 karaktervolle huizen

Vervoer op het vaste land

Komt u met eigen vervoer richting Lauwersoog? De haven ligt aan autoweg N361, in de kop van Groningen tegen de Friese grens aan. Bezoekers vanuit de richting van Leeuwarden volgens de route Dokkum/Lauwersoog. Bezoekers vanuit Groningen nemen de ringweg richting Winsum en vervolgens Lauwersoog. Voor een gedetailleerd reisadvies met eigen vervoer verwijzen wij u naar de routeplanner van www.routenet.nl.

Openbaar vervoer

Lauwersoog is prima met het openbaar vervoer te bereiken. Met de trein kunt u tot Leeuwarden of Groningen reizen.

Vanuit Leeuwarden neemt u lijn 50 en vanaf Groningen lijn 163 naar Lauwersoog. Beide bussen vertrekken vanaf het busstation en sluiten aan op de vertrektijden van de boot (met uitzondering van lijn 163 op de 6:30 uur boot vanaf Lauwersoog en de 7:30 uur boot vanaf Schiermonnikoog, zie ook www.qbuzz.nl).

Voor gedetailleerde reisinformatie met betrekking tot het openbaar vervoer verwijzen wij u naar www.9292ov.nl.

Parkeren

Eén van de charmes van het eiland Schiermonnikoog is dat het gebruik van auto’s, motoren en bromfietsen sterk beperkt is. Uw auto, motor of brommer mogen daarom niet mee de boot op. U kunt uw voertuig op loopafstand van het havenkantoor bepaald parkeren. Informatie hierover kunt u verkrijgen bij Scheepspark (tel. 0519-349139).

Reken wat extra tijd voor het parkeren en het kopen van een kaartje.